Перегляд одного допису
Старий 08.03.2010, 10:36   #519
Сява

Звідки Ви: г.Киев Троещина (кондиционеры)
Дописи: 1.479
Дякував: 10.429
Дякували 31.541 раз(и) в 1.416 повідомленнях
Сява

Цитата:
Допис від пилигрим Переглянути допис
"Назло ворогам корову продам щоб діти молока непили".НЕ РВІТЬ НА СОБІ МАЙКУ , НЕ ЛИЦЕМІРТЕ . Всі ловлять рибу щоб потім її з"їсти.Літом недомірків випускають процентів десь 80 , а зимою майже всі ховають по торбах " котику". Розмістіть свої фото всі , хто ловить рибку і відпускає як спортсмен за для задоволення , або ловить без перелову і т.д. .Ось тоді можливо і подивимося хто є хто . Пишуть всі гарно, мовляв наболіло , рибу шкода ... А ловлять майже всі однаково з невеликою різницею -полистайте сторінки із звітами про рибалку і побачите .
Не надо всех судить по себе.
И что вы на меня накинулись, видно задело значит не зря писал.
Я же не говорю вам не ловите, что вы такие сякие, просто написал своё мнение и спорить с вами больше не хочу и больше писать тут не буду, а то что-то глупый разговор получается. Начинается доказательство кто лучше кто хуже, я тоже не святой могу и плотву весной половить, но всё таки плотва и судак разные рыбы. Всётаки есть рыбы ценных пород. Но скоро и плотва станет ценной породой, а Судак в красную книгу, вспомните мои слова лет через пять. Раньше и бобыря было полно и подуста немеряно, а сейчас бобырь в красной книге, а подуст уже вызывает удивление.
Сява зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
Oldmen (08.03.2010), Александр74 (13.03.2010)