Перегляд одного допису
Старий 28.01.2010, 00:16   #1245
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від Бадардинов Переглянути допис
Совесть — потребность человека нести ответственность за свои поступки. У каждого мера своя..... у кого-то больше, а у кого-то её может не быть вообще.
Если мы вводим вайлд-кард (а тут я это и вижу) для тех людей кому дела нет до рейтинговых соревнований, то давайте в этот список добавим ещё по одной двойке из каждой области и проведём ещё одно ЧУ и КУ и составим таки рейтинг.. хоть будет честно!

P.S. Может и надо было промолчать.... но на кону не личные амбиции КОИКОГО, а всё таки честь страны.

Утверждаюсь в мысли, что до честного спорта у нас ещё ой как далеко *грязно выругался*
Для мене стало несподіванкою, що я в складі збірної. Я говорив раніше, якщо міжнародних змагань в 2010 небуде, отже і змісту в збірній немає. але як вияснилось для міністерства молоді, сім"ї та спорту потрібно було подати список, от і подали. Для мене важливіше те, як я виступлю в 2010 році і чи попаду на змагання 2011 року. Появився стимул поборотись.
Бадардінов, ти кажеш що"... но на кону не личные амбиции КОИКОГО, а всё таки честь страны. " Я так розумію, що я, будучи в даному списку, позорю нашу країну??? А може Бородайко, чи Веселовський з Левицьким її позорять або безчестять??? Ти говори, та незаговарюйся бо можна часи Єрмака згадати.

Востаннє редагував AXIC: 28.01.2010 о 00:21.
AXIC зараз поза форумом