Розкажу вам один рецепт приготування бакланів, але тут треба зробити вступ. Вступ: одного разу з кумом пішли на полювання за р.Прут і в небі побачили стайку гусей. Руки потераємо і підкрадаємось до них. Було метрів 60 і тому нерозгледів шо то є, але на гуску схоже сильно, одне слово - гуси. Випускаю в стайку 3 патрони з своєї МЦшки і лягає 3 гуски. Пішов взяв а то баклани. Ну не викидати ж їх. Совість гризе може то їх неможна нищити? Потім вияснив що то є шкідники. Тепер як їх готувати.
Потрошиш, знімаєш шкіру, відрізаєш кишки, голову, ноги і найгірше це сраку (задницу)

. Потім кипятиш воду у старій кастрюлі і кидаєш туди тушку баклана, можна порізану. Ну там спеціїї всякої фігні можна як не жалко. Далі зливаємо воду після чого швиденько викидаємо і тушку баклана, нюхаєм нашатирь крізь протигаз і викидаємо кастрюлю.
А от з рибою такого ніколи не було вся придатна до їди.
Доречі ці падлюки (баклани) з"їдають до 4 кг риби за добу. У нас є рідкісеа риба марена то на місці посадки тих "гусей" я знайшов туєву хучу покромсаної дохлої марени. От такий природній дизбаланс.