Цитата:
Допис від oleh007
2 phreon : шнурики плануються різні, від 0,09 до 0,15 і монофіли 0,15- 0,18 (тому й люблю мати пару шпуль для кожної катухи.) А якість укладки, особливо при твічі дуже мені потрібна. Заднім фріком можу, звичайно, поступитись, та й ціна-самі знаєте: ну, ше +50, потім ше +100, а потім вже й на вищий клас заглядаєшся. Так можна й без катушки лишитись.  В мене доречі, всі катухи, навіть дешеві, шуршать, як бог приказав-жодних проблем. Одна Exory Super star 11 років без жодних ТО маслає і не шелесне. Під нею вже три патика помінялось. Мабуть, енергетика в мене хороша  .
|
Тогда стоит сразу отказаться от экспериментов и взять сразу нормальную катушку. Я лично не знаю дешевых катушек(не шиман и не дайв) которые нормально бы справлялись с намоткой тонкого шнура

Да и дипазон шнуров Вы указали уж очень широкий, я так понимаю 0,09 это имеется ввиду Файрлайн? Так это не очень тонкий шнур на самом деле. А если 0.15 это то что обычно пишут у нас на упаковках, то эти шнуры к УЛу вообще отношения никакого не имеют. Или имеются ввиду реальные приблизительные диаметры?