Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ
Так як наш рейтинг нікого невлаштовує, чи майже нікого  , то можливо нам вдасться визначитись в рейтингу не з першою пятіркою, а хочаб з першою трицяткою чи двацяткою і вже між ними провести відбори, тобто окремі змагання. Можливо чемпіон України в особистому заліку може невідбиратись, надати йому таку пільгу.
Тепер, щодо окремої організації, "незалежної". Думаю це складно, поперше її потрібно створити, вона повинна бути членом ФІПСу щоб приймати участь в офіційних міжнародних змаганнях і так далі. Хоча якщо знайдеться така людина яка зможе це організувати, то чому б і ні?.
|
Рейтингу просто нема
Якщо вже так ставити питання - то я буду намагатись зробити наш варіант рейтингу
для цього поперше - буду просити Троліка відкрити окрему-тимчасову гілку для зауважень та пропозицій. Потім зведу все до купи... Але потрібна допомога всіх любителів фідера - тому Ігоре прохання до тебе зібрати пропозиції та викласти тут, прохання до Ромео, Супер-р та Боєва також це зробити. Також прохання до всіх, кого забув згадати, висловити свою думку