Цитата:
Допис від Trolik
Поки Микола Миколайович Миколая святкує візьму на себе спробу відповісти...
|
"ЧУ та КУ теж можна вважати "комерційними", т.я. збираються гроші на збірну України, тобто на користь переможців. То може і їх рейтинговими не вважати? Тоді які турніри вважати рейтинговими??? З приводу "грошових винагород" на ЧС та відношення ФІПСед до них... На фоні багатомільйонних контрактів, котрі отримують переможці, говорити про це недоречно..."
Анатолію Мефодійовичу! Уже після Вашої відповіді на перше запитання стає зрозуміло, що конструктивною дискусія не вийде. Оскільки всі інші питання – похідні від першого.
Не потрібно займатися так званою "підміною понять". Вам це не личить і Вас, як особу офіційну, - не прикрашає.
"Комерційний" турнір - змагання, де переможці отримують грошову винагороду. ФІПСед також збирає внески з учасників змагань, але ЧС Ви чомусь комерційними змаганнями не називаєте
Про багатомільйонні контракти переможців - взагалі фраза недоречна. До тогож, якщо Ви оперуєте цією фразою як фактом, - не відповідає дійсності. Якщо б це було правдою, члени збірної України із підлідної ловлі були б, за Вашою логікою, мільйонерами (чого я їм щиро бажаю). Але ж це не так…
Я ще раз хочу підкреслити, що сама водойма у Пустовітах – ні до чого. Водойма – прекрасна! Якщо вона готова прийняти в наступному році Кубок Києва, але без фінансових призових для учасників, - це буде чудово! Тобто, Кубок Києва – окремо, а комерційний турнір «Три Кита» (якщо помилився з назвою, перепрошую) – окремо. Так правильно, згідно із концепцією ФІПСед, яку Ви прагнете порушити.
І ще один момент.
«Дякуючи пану Вацко» жодне РІШЕННЯ не було озвучено! Ви знову перекручуєте факти! Тому що є колосальна різниця між поняттями «розглядати» і «рішення». Тим більше, жодного рішення (задокументованого офіційно КФРС) ще немає (принаймні на момент написання цього посту – не було).