Цитата:
Допис від tosi
в малого сандалі Teva, а діти взуття вбивають швидше ніж ми, так от навіть шви ніде не ослабли. За КЕЕИ має зимові чобітки, і типу шкіряних кросівок, так це його улюблене взуття 
Ну і купую я в штатах  і дуже дешево  Н-д сандалі Тева обійшлись малому здається 17 баксів, а моїй коханій купував вроді за 22 бакса. Вообщем ще більше 40 баксів на взуття не витрачав  ні на КЕЕИ ні на Теву  куму можна сказати не заканало, йому 60 баксів обійшлись (і чесно кажучи за ті рейчели я б зараз з задоволенням віддав 60 баксів, от тільки не можу я їх зараз придбати  ), ну і це була моя перша покупка, шишки набивав. Останній раз купував кросівки Тева (якісь супердихаючі  ), здається 34 бакса мені обійшлись  брав і собі і коханій.
Гріша через мене брав якусь Лову, вроді задоволений, і хоче знову якусь пару чи дві купити  він вроді порівнював з київськими цінами, так вроді там навіть не в 2 рази дешевше
Ну але це все лірика, за 40 баксів можна і не одну пару кросівок вбивати 
|
Дык я тоже не в Киеве покупаю, хотя один раз на Шулявке нашел кроссовки Lowa с горетехом на вид абсолютно новые, за 250грн выторговал, взял жене. Lowa вместе с Meindl - это флагманы среди фирм выпускающих аутдорную обувь, потом идут уже La sportiva, Raichele и другие Скарпы и Кайланды.
Я к тому, что даже у серьезных производителей бывают косяки, я на распродаже взял
Teva Open Toachi очень дешево, ухватил не задумываясь, потому как цена была халявная. Пошел в Крым, на второй день отлетели подметки

. Потом почитал форумы, оказывается именно на эту модель есть много нареканий.
З.Ы. Если хороший доступ к штатовским шопам, посмотри кроссовки inov8, в последнее время это выбор всех продвинутых легкоходов в штатах, людей которые ходят в походы на 1000чи километров