Перегляд одного допису
Старий 25.11.2009, 17:09   #1758
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
Ігор, без образ, але мені здається що ти даремно витрачаєш свій час, особисто мені, пофіг скільки, чого і де там написано, я суджу просто, подобається не подобається, шнур це лотерея? чи я можу бути в ньому впевнений, а от ці дослідження шнур Х кращий за шнур Y на 13%, чи ще там щось в цьому роді ніякого значення для мене не мають. Ти ж сам казав колись, на даний момент є "спільнота споживачів" більш того ця спільнота свій вибір робить найчастіше по відгуках форумчан, тобто реальних користувачів того чи іншого девайса, а реклама на бігбордах, телебаченні чи пряма реклама продавця з кожним днем втрачає свою актуальність і довіра до неї з кожним днем падає. От хочеш ти купити нову плазму, куди ти підеш? я піду на форум і постараюсь знайти реальних користувачів, а от ці кути обзору чи час відображення якогось пікселя, мені ні про що не говорить, і точно так само і рибальське спорядження. Якщо більш грунтовно, то можна цю спільноту поділити на декілька категорій, і звісно серед них буде категорія експерементаторів, які шукають щось нове, але рано чи пізно вони зупинять свій вибір на чомусь і шукати перестануть (це я про себе )
P.S. вибачаюсь за багато тексту, надіюсь зміст свого повідомлення виклав зрозуміло ну і звісно це лише моя скромна ІМХА.
tosi зараз поза форумом  
11 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей