Перегляд одного допису
Старий 18.11.2009, 00:25   #1697
Lüdwig
Модератор

Звідки Ви: Київ
Дописи: 4.771
Дякував: 9.173
Дякували 14.057 раз(и) в 1.415 повідомленнях
Цитата:
Допис від tosi Переглянути допис
Андрій, а от попаде туди якась фігня і застопорить ту каретку (тьфу через ліве плече три рази) і що робити? правильно, знести ручку цілком, хоча це не гірший варіант, тому що нафіг такий довгий форегріп я все таки не розумію а заодно можна буде і ручку виточити з гарної пробки під стать спайдеру, а то уділка з топів, а пробка
P.S. десь більше року назад, самурай радив Евергріновські уділки, і радив як не продавець, а як рибак.
Толю, так це в мене б попало в рукоятку якесь гімно, бо я рибалка безалаберний а в Гриші там і інфузорія не заповзе.
я серйо, вудлик просто шикарний. про дизайн я мовчу ("грає японська музика" (с)). чуйка така, що з незвички торкання твердого дна відгукується луною десь в області копчика і нервовим тіком в руках так що з дрочем все гараз буде

по пиву. Пустомитівського тут ще нема, певно, хоча я не певен. але наше секретне тобі варто попробувати, тож будєтє у нас на Колимє бажано з кумом

і до речі, є тут в нас ще один шанувальник темужинів. правда, не на форумі, зате на Бу. язів тягає таких на Десні, що страшно дивитись навіть на екранчику телефона
Lüdwig зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Yurok (18.11.2009)