Перегляд одного допису
Старий 16.11.2009, 23:42   #1651
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
можна я порахую сборку 6010, з прицілом як воно мені обійшлося
1. Бланк - 85$ з доставкою 99$
2. Кільця АТ-шки - 54$
3. Пробка 12 кілець по 0,79$ - 9,50$
4. Кільця француза - 3,5$
Total - 166$
звісно потрібно добавити витратні матеріали, там нитки, лак, час врешті решт, ну і звісно потрібно різного роду приспособи. Але на виході отримуємо ось таку річ
яка досить успішно справляється з жерешками до 4-х кіл, якою ну дуже зручно робити будь-які заброси, думаю по зручності не гірше ніж кастингова снасть, яка гарно відпрацьовує джигу до 5 грам, і разом з тим тягне 60 ріпрайзера , звісно напружуючись і не так якби хотілось але тягне а ну і 5грамова джига мені вже не комфортно працювати, не так джавастік скаче як мені подобається ну і є недолік окунь 150-200грам в складних умовах все таки вами керує, ну але і умови були відповідні, прогалини між травою від 30 до 100см. Для таких умов потрібні інші комплекти От знайти б ще уділку до 2,5лб по лєсці а то щось УЛ мене починає розчаровувати хочу уділку на якій жирна уклєйка хапнувша 0.7гр колєбаху, зігнула комель до ручки з страшним скрипом пробки на ручці
P.S. а, ну і відразу скажу, деколі я ще не вмію робити вірніше навіть не пробував тому різного роду закиди, покажи деколь не приймаються
tosi зараз поза форумом  
13 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей