Перегляд одного допису
Старий 16.11.2009, 22:35   #1650
Kostaj

Звідки Ви: м.Львів, м.Ковель
Дописи: 289
Дякував: 121
Дякували 124 раз(и) в 51 повідомленнях
Цитата:
Допис від Гриша Переглянути допис
тут есть признанные родкаттеры (это такой подвид родбилдеров, которые специализируются на укорачивании ручек ), они как раз на Меге тренировались.
Гріша, привіт! А можна питання??? Хто признавав-то???

Да були часи і я мучився таким питанням, ну капєц як мені заважала та довга ручка в Мєги, а потім Гєна взяв свою Мєгу і "відфігачив" ножовкою по металу все що на його думку було лишнє. Ну і я не довго чекав... відміряв лишнє і ...... Вобщем пиляйте і не мучтеся. Далі я все таки Мєгу свою розібрав "на кістки". Зі здиранням лаку - гєморой ще той... Але найгірший сюрприз мене чекав під "туалетним папером" який був намотаний під катушкотримачем Бланк виявися конкретно пошкодженим і повздовж і в поперек. Ці гади корейці - битий бланк не відбракували а швиденько ручечку наклеїли і в Україну продали... собакоїди кляті. Коротше кажучи я планував весь набір операцій описаний вище - заміна кілець на титиан, ручка нова на ІПСнику, але зараз чесно кажучи не лежить душа до клеєного бланку, шкода своєї праці. Тут кум справедливо все порахував, і Вам раджу прорахувати для себе сборку ГЛ6010 на французах. Повірте мені - про Мєгу забудете (ну принаймі про те щоб її курочити і збирати). А відпиляти можете без "зазрєнія совєсті", принаймі дві "катерованих" Мєги відслужили не один плотний сезон без нарікань. Да... мало не забув, Гєнич правда колись дуже хотів її на лобастому поламати, коли цепонув кленя на 1.1 кг - не вийшло - жива Мєга.

Востаннє редагував Kostaj: 16.11.2009 о 22:39. Причина: криві руки і нова клава
Kostaj зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Киря (17.11.2009)