Костя, кум мій, відрізав

правда тепер він хоче повністю перебрати її, а от тут питання

, тому що сумніваюсь я що бланк меги набагато кращий за той саий Batson

а Батсон я вчора замовив за 29 баксів і ще 3 бакса доставка по штатах, ну і в Україну в 5-7 баксів вкладеться, отже 40баксів потолок

ну а далі вже навішувати можна багато чого.
Kara
пробкове кільце коштує приблизно 1 доляр, я купую значно дешевше, але це не суть, суть що сантиметр ручки коштує 1 доляр, от і прикидуй скільки долярів ти витратиш на ручку. Ну а по титанових кільцях тобі тут правильно написали, якщо хороші канали, то в 60 баксів вкладешся

, а так ра$$$ 100 баксів

.
Моя ІМХА, переробляти її тільки якщо прикипів душею, а так краще або тупо відріж, хоч це не правильно, або замов в білдера, обговоривши під які умови тобі потрібна уділка. Ну і як правило, діставання бланку це твій геморой, а не білдера, ну але можливо в білдера буде саме то що ти шукаєш

Ну і якщо прикипів душею, то правильніше перебрати саму ручку, тобто збільшити робочу довжину бланку (але робота її при цьому зміниться 100%) і поставити той самий ІПСнік, це буде значно дешевше, тобто під ручку тобі буде потрібно не більше 24см пробки, читай 24 бакса, ну і ІПСнік десь 8-10 баксів, правда от з вхідним кільцем і іншими вийде лажа, тому що відстань від катухи до вхідного в тебе зміниться, тому є підозра що потрібно буде переставляти всі кільця, а так як бланк там лакований, є великий ризик, що лак прийдеться обдирати повністю

Висновок: купи/закажи сборку нової уділки, або відріж комель

P.S. прикольна в нас перевірка на орфографію, пишеш слово рах...й, а воно справляється на ра$$$