Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ
нехай мене пробачать Вацко і Мокруш, але по результатам сезону Веселовський аж ніяк незаслуговує такого місця в рейтингу.
|
Ігор Антонович, ти на 100% правий! Веселовський - абсолютний №1 в Україні! Ну як людина, яка спортивним фідером займається лише рік і за результатами жодних змагань не була вище Веселовського, може стояти з ним на одній сходинці "рейтингу" (це я про себе)?
А Страшний, який виграв фактично всі змагання, де брав участь (Чернівці-тандем, Донецьк, Міжнародку, Кубок України, Білорусь) - лише на 5-му місці, оскільки невдало виступив на ЧУ...
Або ще один момент: чому в один ряд у цьому "рейтингу" ставлять змагання, на одні з яких проводився регіональний відбір (тобто, шанс виступити мали не всі охочі спортсмени), а на інші - ні? Чим КУ за своїм статусом кращий, наприклад, за той же Відкритий чемпіонат Києва, Відкритий чемпіонат Чернівців, чи Міжнародний кубок?
Якщо зараз хтось заперечить: "ЧУ заздалегідь оголосили "рейтинговим" турніром", тоді нехай відразу дасть відповідь на запитання: "Чому було відмінено заздалегідь оголошену і прописану в регламенті систему відбору?"
У будь-якому випадку, лідери "рейтингу" - молодці! Бажаю їм гідно захистити честь країни на ЧС у ПАР!
Добавлено через 2 минуты
Цитата:
Допис від Каа
Кхе, кхе... Ну если наша сборная по футболу попадёт на Чемпионат мира (а он будет проходить в ЮАР  , ну эт типа если кто не знает), и если Чемпионат (Кубок) мира по фидеру будет проходить в одни и те же сроки с Чемпионатом мира по футболу, то я лично готов!  Как говорится, совместить приятное с полезным 
|
Андрей, учитывая впечатления английских журналистов от организации Кубка Конфедераций, который, как ты знаешь, прошлым летом тоже проходил в ЮАР, я посмотрю ЧМ по футболу по телевизору.
З.Ы.: Если кто не знает, в июне-июле в ЮАР - зима. Мороза нет, но - мерзко.