Перегляд одного допису
Старий 11.11.2009, 21:24   #921
TUR

Звідки Ви: Киев
Дописи: 3.649
Дякував: 3.253
Дякували 14.770 раз(и) в 1.752 повідомленнях
Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ Переглянути допис
Рейтинг склали, бо він має бути. Всі добре розуміють, що він неправильний, але й ніхто незнає як його правильно складати. Три спортсмена на ЧУ з сумою балів -3, а місце розділили- 12, це тому, що непоїхали на КУ.
Да, именно поэтому. В рейтинге указано, что он считался только по двум соревнованиям (4 этапам) ЧУ и КУ. Что в этом конкретно рейтинге не правильно?

Цитата:
Думаю що це неправильно, ніхто небуде сперечатись зі мною, нехай мене пробачать Вацко і Мокруш, але по результатам сезону Веселовський аж ніяк незаслуговує такого місця в рейтингу.
Абсолютно согласен, но результат всех соревнований сезона не учитывался.

Цитата:
Тай немає сенсу виборювати місце в збірній, щоб потім за свої гроші (немалі гроші ) їхати в ЮАР відстоювати честь України, якій на тебе ..... Тому франківці непоїхали на КУ, тому і притензій до рейтингу і до Дутчака немає.
Тоже абсолютно так, но зачем тогда что-то доигрывать, выделять 20-ку и т.д?
Зачем этот 3-тур, а потом может и 4-тур?
Сезон закончен, результат вывешен.
В крайнем случае, может действительно по рейтингу этому пройти и спросить, кто готов финансово и вообще готов к возможному выступлению в ЮАР и среди этих людей провести соревнование(-я)- отбор?

Согласен только с тем, что файл у Игоря Дутчака не правильно называется. Должно быть не:
Цитата:
До Вашої уваги рейтинг спортсменів за 2009 рік
, а что-то типа:
"рейтинг, составленный по результатам ЧУ и КУ для отборов кандидатов в сборную на 2010 год"
TUR зараз поза форумом