Цитата:
Допис від VIVA
Толя, чому 4 спортсмени в команді? Натяк на склад команди на ЧУ? Можна вважати, що це - відбір на ЧУ?
До речі, є нехай попередня інфа про терміни проведення ЧУ і КУ наступного року?
|
По порядку. Склад команди 4 спортсмени тому, що ЧУ проводиться (за існуючим Положенням) у такому кількісному складі команди. Це не "натяк", це приведення у відповідність... Недоліки відбору двійками на змагання, котрі проводяться у четвірках нами вже обговорювались. ЧК не треба "вважати" відбором на ЧУ, т.я. він "Є!!!

" відбором на ЧУ... Моя думка полягає на тому, що буде командний відбір. Тобто відбиратись будуть перша та друга команди (квота Києва на ЧУ-10 - 2 команди за результатами ЧУ-09) незалежно від особистих результатів спортсменів - членів команди. Тобто, до уваги береться тільки місце команди у зведеному Протоколі.
Попередньої інформація наразі немає. Вона надійде після вибору нового керівника напрямку на Президії ФРСУ (є інформація, що пан Дутчак подав у відставку з цього посту). Можу тільки сказати, що дуже висока імовірність проведення ЧУ-10 на місці КУ-09, т.я. водойма дуже сподобалась учасникам КУ-09 а рівень організації змагань просто неперевершений.