Вчора вечером навів будильник на 6.00 і рішив,якщо небуде дощу-поїду на озеро,що в 15хв.їзди від дому.Проснувшись,вийшов на балкон-погода непогана,правда досить хмарно ніби на дощ,але їду.В 7.00 я вже на озері,крім мене є ще одна машина з трьома рибаками-збирались ловити на малька.Я склавши свій спіннінг,чіпляю поверхневий воблер Strike Pro від 0-0,3м. який недавно купив спеціально для цього озера

,глубина там невилика і багато трави,ще рівень води упав приблизно на 1м.Після 5 забросів почався дощ-іду до машини по дощовик,дощ притих-повертаюсь на берег.Через 10хв. знову дощ-опять іду до машини

,подорозі дощ перестав падати

,вирішив покидати недалеко від машини.Приблизно 7.30 покльовка

-відчувається,що щука непогана

.Після невдалих спроб щуки звільнитись підводжу її до берега і беру рукою.Навигляд 1,5кг думаю непогано-початок Є

.Відніс її в машину і поставив в багажник.Вирішив пройтись дальше по березі, до 8.30 ноль.Біля невеличкого острівка побачив як немала щука розігнала стаю малька

,я підійшов поближче-на відстань забросу і тут мій новий воблер летить майже на беріг острівка,роблю повільну рівномірну проводку і Є

,покльовка досить сильна.Після недовгих викрутасів-щука вже на кукані який я причіпив за корч на березі біля себе.За вагою приблизно такаж 1,5кг.Ну думаю-рибалка удалась

,тим більше, що з останніх 5-7рибалок на цьому озері я риби небачив

Покидавши ще 30хв.вирішив іти дальше берегом.Коли нагнувся діставати кукан-щука налякалась і зробила ривок обламавши гілку до якої була причіплена і поплила разом із куканом

Ще хвилин 5 я стояв у шоці,що я такий глупий

так причіпив кукан

Але дізнавшись, що у інших рибалок повний

на малька і на спіннінг-стало трохи веселіше-одна вже лежить в машині

.Жалко, що щука невижеве-краще б зійшла при виважуванні

Біля 9.30 ще одна покльовка-олівець,який зійшов біля самого берега-недовелось відчіпати

В 10.00 збираюсь додому-у інших рибаків нічого незмінилось

,А мене ще радує, що воблер уловистий,значить гроші ненавітер

Зараз подорозі на роботу поїду куплю новий кукан

Удачної всім рибалки

і причіпайте надійно кукан