Перегляд одного допису
Старий 11.10.2009, 11:53   #80
taurrus

Звідки Ви: Адреса: Київ, Академіка Туполєва; Робота: IT (сервери, сайти, бази данних)
Дописи: 1.025
Blog Entries: 2
Дякував: 1.653
Дякували 2.369 раз(и) в 256 повідомленнях
Вчора. Воропаївська (Пірновська?) велика старуха

Ранок... Шоста година... Пю чай і стараюсь прогнати сон. Годинник показує що пора вже виходити. І вже за 5 хвилин знайомлюсь з Пашкою та Андрієм. Сьогодні разом будемо брати штурмом Воропаївську (Пірновську?) старуху...
Машина іде швидко і ось ми вже на місці. Над водою (і не тільки ) клубочиться густий, молочно-білий туман. По плесу час від часу роздаються бульки якоїсь риби... Швиденько збираємо снасті, пємо гарячий чай (холодно одначе зранку ) і розбрідаємось в пошуках заповідного ХИЖАКА ! Для початку вирішую поджигувати. Ставлю 14 грам, вжиг - і... шнур мирно собі лежить на поверхні води... Виявляється глибина там аж 2-3 метри Так... Перехожу на вертушки. І тут... Метрів за 10 від мене БАБАХ Щука глушила малька! На вскидку кіла півтора. Але від всього що пропонувалось вона героїчно відмовилась Лади. Ідем далі. Сонце потихеньку нагріває повітря, туман розсіюється чіткіше окреслюються контури, як жеж ж тут красиво!!! Зелено-золотисті береги і дзеркальна поверхня стариці... То тут, то там хтось лякає малька і він панічно тікає, виплигуючи з води... І тут мій товариш ловить першу РИБИНУ! На попер забагрилась верховодка
Ех... Була не була, ставлю кондоровську долебалку, яка лежить у мене вже років зо 3 але так і не була опробувана. Проводка, друга і тут Шнурок грам 200 на березі ) Нехай росте великою та хдоровою, думаю я в топлю шнурка... Сонце все вище, а риба все глибше... Перейшли ловити у лісок, а далі вийшли на мілини. Як виявилось ми тут далеко не одні Чоловік 20 зі спінінгами вперто намагались виловити тут свою удачу. Але риба на сьогодні напевне закінчилась
Як результат - 4 щучки на трьох (2 десь до кілограма і 2 по 200-300 грам) і декілька окунців + ВЕЛИЧЕЗНЕ задоволоення від прекрасного, сонячного, тихого осіннього дня, від свіжого повітря і від нових знайомств!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  pervak.jpg
Переглядів: 453
Розмір:  583,9 КБ
ID:	43697   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  ya.jpg
Переглядів: 453
Розмір:  484,5 КБ
ID:	43698   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  pasha.jpg
Переглядів: 447
Розмір:  580,3 КБ
ID:	43699   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  rika.jpg
Переглядів: 387
Розмір:  393,4 КБ
ID:	43700  

Востаннє редагував taurrus: 11.10.2009 о 11:55. Причина: опечатки :)
taurrus зараз поза форумом  
11 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей