Перегляд одного допису
Старий 30.09.2009, 10:49   #784
RSM

Звідки Ви: Киев
Дописи: 827
Дякував: 150
Дякували 1.832 раз(и) в 206 повідомленнях
Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ Переглянути допис
Візьми Бістмастер від Шимано до 110 грм., тільки не мультік. Ідеальна палка на всі випадки життя, тобто ціна-якість в ідеалі. Чому не МУЛЬТИК, бо мультик без потреби. У мультика бланк товстіший тобто він, як би то сказати, ну дрин він в порівнянні з першим. Довжини 3,9м. вистачає для дальнього забросу. Повір, що при довжині в 4,26м., заброс небуде значно дальшим. Чому так стверджую, тому що маю мультики(2 шт.). а хочу купити прості, дуже делікатні палочки.
Поддерживаю. Мултифидер я бы не стал брать, в реалиях будете иметь не 2 нормальных фидера разной длинны а два посредственных по исполнению дрына. В принцыпе если вы не собираетесь соревноваться только на набережной то советую вообще обратить внимание на совсем другие фидера. Я бы лично разграничил комплект конкретно для набережной и комплект для всех остальных соревнований.
А по поводу дальше закинуть, то тут вопрос не втом что бы закинуть, а в том чтобы с такой дистанции ловить. Ну вот например закинеш ты на Днепре на 60 метров, но удержать там можно будет наверно только кормак массой 400 грамм, другой даже дна не достанет.
RSM зараз поза форумом