Цитата:
Допис від SolT
Якщо, тонучий то правльно, може Ви поставили заважкі (завеликі тройніки) попробуйте зменшити розмір, поставте тонші...
На швидкій, ривковій проводці має виписувати ялиночку.... 
|
Паша, а яка фіг різниця чи плаваючий чи тонучий??? Тим більше що тоне він абсолютно умовно і все залежить від гаків які поставиш, а якщо вже потонув то писок не може стирчати на поверхні

. Як на мене то абсолютно нормальне положення уокера коли дупа в воді а писок - зверху. А щодо проводки - то тільки додам що вона повинна бути неперевна, тобто не така як в попера, а потрібно постійно підмотувати шнур з короткими різкими смиками. Та взагалі то важко словами описувати - потрібно побачити. Ну коротше на воді повинна малюватися умовна змійка (ну всіж бачили як вуж чи ще якийсь гаспид плаває), але потрібно підібрати швидкість підмотки на межі зриву, тобто чим повільніше, але ще працює (малює змійку чи ялинку). Наприклад я ставлю гаки овнеровські з серії ST-11 UL номер 12, але це не догма, а моя ІМХА.

Ех жаль мені того грьобаного самурайсьоко стіка що відстрелився на третьому забросі в своєму житті... а міг би ще жити і жити...
Андрію!!! Вибачте за оффтоп!!! Година пізня - біс попутав!!! Перенеси будь-ласка до приманок.