Перегляд одного допису
Старий 03.09.2009, 22:57   #12
taurrus

Звідки Ви: Адреса: Київ, Академіка Туполєва; Робота: IT (сервери, сайти, бази данних)
Дописи: 1.025
Blog Entries: 2
Дякував: 1.653
Дякували 2.369 раз(и) в 256 повідомленнях
Ось і довгождана осінь вже на порозі...
18:30 пора вибиратись з офіса. І от за пів години я вже на місці. Дніпровська набережна. Дивлюся на річку і розумію: сьогодні все буде За хвилину склав спінінг - і вперед ! Перша прогалина між лататтям, водяним горіхом та ще бозна чим нічого не принесла ні з першої, ні з десятої проводки. Щож іду далі. Бачу якийсь риб ганяє малька недалечко - ставлю кастмастер на 8грам але риб так і не клюнув. Ну думаю, все - зараз буду ловити Вихожу на точку де вже виловлював судака. Течія невелика але є. Ставлю ядовито зелений віброхвіст (кажись так зветься ) на офсетнику і . Перші три ступеньки і нібито невпевнений удар: підсікаю - пусто... Друга проводка і нарешті !!! Злісний удар, спінінг в дугу і риб сміливо прямує у хащі водорослі повизгуючи фрикціоном.... Думаю - так не годиться! Фрикціон підкручується і мульт без проблем дістає з води судака з шматком водоростей.... На вагах - 1.3кг Ляпота.... Ще 30 хвилин рибалки принесли пару ударів і один схід рибини вже прямо з рук Хай живе... На сьогодні задоволення отримано, та й осінній сезон можна вважати відкрито
P.S. Ловіть - і спіймаєте!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC00098.jpg
Переглядів: 313
Розмір:  106,1 КБ
ID:	40503   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC00095.jpg
Переглядів: 469
Розмір:  150,6 КБ
ID:	40504  
taurrus зараз поза форумом