Цитата:
Допис від RSM
Не волнуйся. Я после ЧУ спрашивал у Терещука и Двирного, они сказали что кубок - соревнование открытое и могут учавствовать все. Сказали на общем построении так что ты не мог этого не слышать 
А на счет отборов так ты тоже их вроде не прошел а прошел их Ковалев 
|
Давайте трохи дійдемо до тями з цією ситуацією. Для того, щоб робити стрункі та логічні висновки будемо спиратись на
документ який Ви не читали або читали неуважно.
З пункту 3.1 бачимо важливість цього старту:
3.1. Змагання проводяться під егідою Федерації риболовного спорту України і являються рейтинговими для спортсменів (відбірковими до збірної України на 2010 рік).
Далі дуже чітко вказано шлях заявки команд на КУ-09:
4.1. До участі в змаганнях допускаються особи, віком від 16 років, з відповідним станом здоров’я (підтверджується медичною довідкою), члени збірних команд областей, (направляються місцевими ФРС) і які отримали виклик – запрошення організаторів.
Для ще чіткішого розуміння ситуації наведу ще одне речення з Положення:
Команди, котрі прибули без заявок встановленої форми до змагань допускатись не будуть.
Тепер виникають питання:
1. Від якої регіональної Федерації подала попередню заявку команда "БУМ - Киев" у складі: Рипка Сергей (к), Страшный Алексей, Горбань Сергей (тренер), якщо КФРС направляє на змагання
3 команди, котрі приймали участь у Кубкові Києва?
2. Може команда "БУМ - Киев" розраховує на те, що кількість заявлених команд не перевищить місткість акваторії і вони пройдуть поза квотою? На це теж є цитата з Положення:
З огляду на це, буде прийнято три заявки від кожної регіональної федерації. Можна подавати також додаткові заявки, котрі будуть задовольнятись у випадку наявності вільних місць у порядку, визначеному Президентом ФРСУ
Але і в цьому випадку команда "БУМ - Киев" повинна бути внесена у офіційну заявку КФРС. А для внесення команди "БУМ - Киев" до офіційної заявки треба було хоча б поставити до відома керівника напрямку фідерної ловлі КФРС, Дубину Анатолія Мефодійовича, про своє бажання прийняти участь у цих змаганнях. Номер мого мобільного Ви знаєте...