Цитата:
Допис від Бадардинов
Анатолий, вопрос идти или не идти на междусобойчик для Вас, я так понимаю будет решатся в ту или иную пользу только при наличии, или отсутствии туалета. Я Вас правильно щас понял, в контексте моего поста который Вы прокоментили?
По деньгам. Если всё ж таки люди обойдуцца полтинником, то вы как олигарх упрекающий меня в моём финансовом положении побрезгуете присутствовать с "финансово недостойными Вас" ???????
Теперь я бы хотел прочесть Ваш "флуд" по этому поводу.. и прейдём, так сказать к теме основной— собраться на междусобойчик.
|
Неправильно розумієте, Романе. Ваша здатність перекручувати та невірно розуміти написане робить неможливим моє спілкування з Вами в інтернеті. На жаль...
Остання спроба...

Про необхідність туалетів я говорив виключно у стосунку до
офіційних змагань та наближених до них. Якщо організатори не забезпечують можливість цивілізованого "відливу" для учасників, то це дає право органам місцевого самоврядування взагалі заборонити проведення змагань. Вас би це влаштувало??? А на "міжсобойчиках" відсутність туалету може потягнути максимум на 51 гривню штрафу, якщо когось за такими антисоціальними діями застане представник влади у формі...

З приводу внеску у 50 гривень - готовий грати. Маю також ще декілька пропозицій, але вони не на часі. На часі спроба відмитись від звинувачень у "зароблянні" грошей на організаії. Чи може я проценти від "туалетної компанії" отримую? Фантазія може ще щось підкаже...