Перегляд одного допису
Старий 26.08.2009, 16:26   #1152
tihan

Звідки Ви: Варва, Чернігівська обл.
Дописи: 243
Дякував: 380
Дякували 252 раз(и) в 31 повідомленнях
Цитата:
Допис від андрей_полтава Переглянути допис
Просто не хочется говорить о грустном. Я перед поездкой все как-то по другому представлял. Поэтому мягко говоря, до сих пор, в легком недоумении.
+2
Хоча, тепер матимем уяву ! І познайомились, що теж являється позитивом.
Стосовно води і риби: особисто я бачив карася і окуня (при прозраку 1м., а іноді і флажки на зброї в 45см не видно було). До чистої води не догріб . Можливо якби взяв лодку хоч на веслах вийшли б трошки далі. Ну це ж не саме головне та вода і риба, головне - КОМПАНІЯ і спілкування! Хвала Аллаху що Полтавська делегація була поруч і приютила дітей Чернігівщини. До "общего" столу дійшли і спілкувались, але тільки вночі, коли трошки підпили всі, подобрішали, сфокусували погляд на більш дрібні деталі, частина людей роз'їхалась і частина відійшла до сну, і коли Андрій Л підійшов до нашої нововипеченої компанії і виразив свою гостинність та наміри щоб посидіти всім разом біля загального столу. Підхід до цього ж столу, але раніше, ще по світлому, викликав дещо холодну реакцію (м'якокажучи), чи мо то від води так потягнуло холодком?! . Ну писати гарно не вмію, да і лякати спільноту так вже не хочеться, тому коротко: Зустріч - класна, тематична, змістовна, всеоб'єднуюча, повчальна, .... але треба їхати попередньодомовленими компаніями.
Попрошу сприйняти даний текст в правельному ракурсі, і прийняти до уваги що це була моя Перша тусовка такого масштабу. І що із особисто знайомих було тільки два чоловіка (з них один приїхав зі мною )
Всим доброго настрою, і Душевної компанії!
П.С. А ще з ПАПІКОМ познайомився особисто і карточку отримав що теж вері гуд
tihan зараз поза форумом