Цитата:
Допис від SEMEN
Ковалёв, я тебя в новом обличии сразу и не узнал   . Чи ты прикалывашся, что поклёвка у леща на струе интеллигентная  ? Колбасит так, что если прозевал, то фидер может того, тю-тю...  . При вываживании как правило резких рывков не делает, но давит в дно будь здоров. Плюс, по сильной сруе часто становится поперёк течения, попробуй его тогда сдвинуть с места, или хотябы удержать чтобы не сорвался...
|
Я так розумію, хоч і струя, але лящ покльовує? То це радує. Сергій ти писав, що є сектори де суцільна ЦЕПА. Якщо не секрет, то скільки оцих проблемних секторів де мертві зацепи? Я непрошу назвати їхні номери

. а тільки приблизну кількість. Можливо якщо в даних секторах дійсно "роги", то може за відсутності всіх 25 областей і 7 бонусних місць є можливість і доцільність їх виключити з жеребкування. Я відчуваю як організатори це читають з словами "знову він з своїми ....". Але в цьому нічого нового, таке часто практикують на змаганнях. Та і проблемний сектор може попасти киянам

, і навіть "домовим"

.
А місця вільні будуть. Як мені відомо відмовились запоріжани а також ( інформація для Анатолія Мифодієвича) Ів.-Франківськ-2 теж неїде

.