Перегляд одного допису
Старий 10.08.2009, 15:13   #217
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Цитата:
Допис від romeo(donetsk) Переглянути допис
Да организаторы умеют приободрить участников Грустно конечно что придется соревноваться в таком месте, но с другой стороны точно не будет скучно
Особисто моє переконання полягає на тому, що подача достовірної інформації набагато корисніша, ніж проголошення лозунгів на кшталт "Доловимо і Переловимо!!", "Кожному спортсмену по золотій медалі Чемпіона!!" тощо. Ситуація є така, яка вона є... Ви спитали - я відписався... Можу тільки сказати, що акваторія дуже цікава і у плані спортивності і за своєю рівномірністю. До того ж, "Бухара" поруч, як вже писалось...
Якщо ж Ви наполягаєте на підбадьорюванні - будь ласка...
За домовленістю з керівництвом Київської ГЕС та компанією "Нафтогаз України" на час проведення ЧУ-09 у період з 14 по 16 серпня поточного року надлишки води, котрі утворились у Київському водосховищі внаслідок дощів та злив у Білорусі будуть перекачуватись у систему каналу Дніпро-Донбас газопроводом "Уренгой-Помари-Ужгород" у реверсному напрямку. Якщо трубопровід справлятись не зможе, будуть залучені транспортні можливості учбового центру ВСУ "Десна" з числа цистерн танкового парку.
На зачистку дна акваторії направлені кращі водолази міської рятувальної станції. Підводний човен "Запоріжжя", також мобілізований для цих цілей, наразі проходить шлюзовку у м.Каневі Черкаської області, котру закінчить відразу після вирішення технічних проблем (довжина шлюза на 3 метри менша за довжину човна . Вилучені з дна годівнички будуть безкоштовно роздаватись учасникам змагань ЧУ-09 пропорційно власній вазі спортсмена.
Розпочата обробка прибережної смуги гербіцидами, пестицидами та бактерицидами. Перші дві обробки направлені на знищення водної рослинності та її шкідників, остання для знищення вірулентної мікрофлори та мікрофауни на випадок якщо хтось з Майбутніх Чемпіонів УКРАЇНИ все-таки ризикне спуститись у воду без відповідного захисного спорядження....
Trolik зараз поза форумом