Пане
Олексію... Ім'я користувача не є військовою таємницею на форумі, хіба що він сам його приховує... Моє ім'я видно у моєму
профілі... З цим розібрались.
Далі... Дякую, що нагадали, що на цьому форумі спортсменам треба деякі речі повторювати двічі а деяким тричі.

Скористаюсь такою можливістю. З приводу мотилів та їх різновидів дискусія закінчена
цим повідомленням. Якщо посилання раптом не відкривається, то процитую -
ОДИН КІЛОГРАМ І НА ГРАМА БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ МОЖНА. Далі з покосами трави у секторах. Дискусія вичерпана
тут. Для надійності зацитую:
"Команда/спортсмени, котрі не викосили траву в своєму секторі під час тренування, до змагань допускатись не будуть. Дискваліфікація з цієї причини одного спортсмена автоматично приводить до вилучення зі змагань всієї команди." І з цим розібрались...
Далі з приводу відносин мене, як організатора, та пана Дутчака, як керівника напрямку. Кожен день у нас плідне спілкування по телефону і вирішення всіх нагальних питань. Розбіжності у позиціях є, але тут викладається тільки погоджена думка. Раніше не хотів цього писати зі зрозумілих причин, але якщо виникає питання....

І з цим розібрались.
З приводу покосів силами організаторів. Я не бачу перешкод крім однієї - хто за це буде платити? Бажано передплатою, т.я. своїх вільних коштів на оплату цих робіт я наразі не маю. Зрозумійте одне - ні ФРСУ, ні КФРС, нв КМДА ні Мінмолодьспорттуризму не мають фінансової можливості оплатити такі роботи. Сподіваюсь для Вас не є одкровенням, що за роботу треба платити? А можна не платити і витратити півгодини на "зачистку" сектора. Мені здається, що ці півгодини варто виділити під час тренування а не в ході підготовки до змагань...

Тим більше, що у другому варіанті Вам доведеться тренування проводити у невикошеному секторі... Навіщо?... Але якщо хтось вважає, що при покосі у секторі з нього корона впаде - нема питань, я розцінки озвучив...

Розібрались? Якщо так, то їдемо далі...
Критика організаторів до, в ході та по закінченні змагань - річ традиційна. Я б рекомендував Вам один раз організувати змагання повністю - від А і до фінішу. Можливо тоді у Вас зникне не тільки цілий ряд питань, а й охота когось критикувати. Менше з тим... Спробую дати відповіді і на решту питань.
Крім розмітки секторів, що теж є проблемою, адже навіть зараз невідома кількість команд і все рівно доведеться сектори перерозмічувати під 4 зони, до компетенції організаторів входить ще ряд питань. Матеріально-технічне забезпечення суддівської колегії. Забезпечення медичного супроводу змагань (в аттачменті даю дуже цікавий документ). Забезпечення санітарних норм (біотуалети). Закупівля нагород. Дрібниці я не перераховую - але їх теж вистачає. Зокрема, приміром, відповіді на численні питання на форумах...

З приводу проживання. Другий рік у Києві проходить Міжнародний Кубок з лову фідером. Дрігиу рік, незважаючи на аргументацію оргкомітету, учасники не хочуть селитись на базі, втрачаючи головний бонус турніру - спілкування міє спортсменами різних країн. На ЧУ-09 ми не займались проживанням, т.я. люди практично ті ж самі... Але, якщо у Вас виникає така потреба, я можу
особисто зайнятись цим питанням для команди з Одеси. Повідомте, будьте ласкаві, Ваші побажання (можна у приват) і я запропоную варіанти з наявних можливостей. Думаю вони будуть кращими, ніж той смітник, у якому жили спортсмени на ЧУ-08. Вибачте за останню фразу, але це вже оборонні реакції...

П.С. Ряд питань, котрі Ви ще могли б спитати, вже мають свою відповідь за
цією адресою...