Читаю я оце ваше переливання з пустого в порожнє і трохи задумався. Задумався - а якої феї заради воно мені потрібно? Потрібно мені це читати? Потрібно потім відповідати? Ще й з дотриманням політкоректності... Не можна назвати негра негром - тільки афроамериканцем...
Взагалі то я музику люблю. І між Рамштайном та Дімаю Біланом завжди вибираю Емінема. У останнього, правда, матюків багато, але він мені щось більше по душі... І графа Толстого (Льва Миколайовича) я навіть в межах шкільної програми не читав... І його філософії не поділяю. Чому ж на всі вищенаведені вибрики я не можу подивитись з точки зору Кольт'44 під патрон Магнум 358? Адже добрим словом і Кольтом досягти можна завжди більше, ніж просто добрим словом... Тому вирішив я ось що - політкоректність я свою поки що приховаю та поговоримо по-чоловічому...

Я від цього нічого не втрачу. Хіба що купу проблем...
Тепер до діла. Команда/спортсмени, котрі не викосили траву в своєму секторі під час тренування, до змагань допускатись не будуть. Дискваліфікація з цієї причини одного спортсмена
автоматично приводить до вилучення зі змагань всієї команди. Цього в Правилах не записано. Цього і не повинно бути записано в Правилах. Це питання Положення про змагання. Положення складають організатори. Організатор - КФРС. Стан готовності сектору до змагань буде визначатись Головним суддею або представником КФРС на змаганнях об 15-00 в п'ятницю, 14.08.09 або раніше на прохання спортсмена, котрий вже закінчив прибирання в секторі. Подальші претензії до розгляду не приймаються. З цим розібрались. Далі ще трохи конкретики. У випадку, якщо спортсмен дуже хворий і внаслідок своєї хвороби не може натягти на ноги гумові капці для того, щоб не поранити ноги чи хоча б додуматись до цього, йому надається право не косити свій сектор на тренуванні. Тренуватись він буде у секторі, затягнутому травою. Після закінчення тренування такий спортсмен може подати
письмову заявку до оргкомітету змагань з візою лікаря про стан свого здоров'я і сектор організатори викосять за нього. Не безкоштовно, звичайно ж. 1850 (одна тисяча вісімсот п'ятдесят гривень 00 копійок з ПДВ за один сектор).
Моя робота дорого коштує! У мене вища біологічна освіта і кожну рослину я можу ще й додатково визначити до роду/виду з перерахуванням характерних ознак та їх впливу на привабливість даного виду для тих чи інших риб.
Так як змагання повністю організовуються коштом спортсменів, то можна взагалі передбачити цю суму у стартовому внеску. Інших джерел надходження коштів я не бачу, на жаль... А можна припинити стьоб на тему у якого мотиля хвіст довший - у кормового чи насадочного. У декого дуже вдало виходить грати такого собі... не дуже розуміючого різницю між першим і другим... Ще можна засунути собі свою спортивну гордість майбутнього Чемпіона України та трохи руцями попрацювати, знаючи що точно так працює хтось на тебе, щоб ти завтра свою сідницю заніс у викошений сектор та більше часу присвятив головному - підготовці до ловлі риби фідерним вудлищем.
Ще конкретніше я вже мабуть і не скажу. Хіба що тільки додам, що подальші спроби розвинути цю тему позбавлені сенсу.... Краще організуйте пікетування біля мерії - більше толку буде...

Якщо з вищесказаного хтось бачить мою особисту вигоду чи якісь преференції для окремих спортсменів - до офтальмолога. Хай допоможе...