Перегляд одного допису
Старий 05.08.2009, 13:47   #166
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Ні, не правильно. Спробую сформулювати по іншому.... 1 кілограм будь яких тваринних компонентів і + 200 грамів насадочного мотиля, якщо він є. Якщо крупного мотиля немає - просто 1 кілограм.
Задаю ще одне дурне питання. Можна замість 200грам насадочного мотиля взяти 200грам ручейника, виповзка, медведки, або ще любих інших монстрів ( незнаю їм назви )що продаються на Бухарі, щоб бути в рівних правах з іншими учасниками???
Такі питання буду я, чи хтось інший задавати доти поки не буде чіткої, сталої ваги.

Добавлено через 7 минут
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Ви мені вибачте, але і Вам, Сергію Михайловичу, і Вам, Ігоре Антоновичу я не візьмусь пояснити за якими параметрами можна відрізнити кормовий мотиль від насадочного. Мені здавалось, що це питання ясне апріорі всім досвідченим спортсменам. Якщо ситуація заходить в глухий кут - з задоволенням пристаю на пропозицію Ігоря - ОДИН КІЛОГРАМ І НА ГРАМА БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ МОЖНА. Якщо замість зрозуміти і прийняти до уваги я бачу стёб і флейм - ну що ж....
П.С. Ці Правила не здаються нечіткими чи незрозумілими на Чемпіонатах світу з поплавкового лову. Якщо ми собі з маленьким нюансом не можемо дати ради... Вибачте... Я хотів як краще...(
Пояснювати непотрібно, бо непотрібно. Навіщо 200грам мотиля відносити до іншої категорії.
Ну якщо вже так дуже хочете, то чорт з ним, але спортсмен повинен показат сертифікат відповідності, чи справку певної форми від продавця, чи виробника, що його мотиль є дійсно насадочним.

Добавлено через 3 минуты
Цитата:
Допис від AK Переглянути допис
На сколько я понял, какие то кривые правила есть. По ним Тролик и пытается провести ЧУ.

А все 'стремные' вопросы можно было решать втечение года, а не перед стартом...
И почему все наезды на Тролика. Есть директор фидерного направления Украины, пан Дудчак. Почему он в сторонке курит бамбук, а не занимается организацией и проведением ЧУ. Или это уже не его компетенция
Я ненаїзджаю на Толіка, я навпаки хочу йому допомогти. А на рахунок Дутчака, то і ми, Франківці, теж нерозуміємо його позицію. Думаю пора міняти.

Добавлено через 8 минут
І ще. Про обовязкове косіння трави. Толік навіщо воно тобі. Для чого це, якщо невикосив на тренуванні то будеш косити в першому турі для іншого учасника. Ти або жартуєш або тебе просто дістали. Підготовка сектора перед змаганнями діло особисте. Хочу кошу, нехочу то некошу. Виходить, що я попавши в викошений сектор всерівно можу виявити своє незадоволення в вигляді протесту і заставити когось чистити мені сектор. Бєлєбєрда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавлено через 5 минут

Шановний пане Дутчак Ігор Ярославович, з"явіться на сайті, уклінно просимо, прийміть участь в роз"ясненні деяких питань. Вас просить вся Україна. В іншому випадку будем вимушені збирати народ в похід і просити Вашого дозволу невідмовити і прийняти нас.
Прошу всіх учасників форуму звернутись з тим самим питанням ДО ...... ЦАРЯ.
AXIC зараз поза форумом