Цитата:
Допис від TUR
Сенсас, Браунинг, ВДЕ - у кого-нибудь есть такой сертификат?
|
А вы знаете сколько мотыля можно добывать рыболову за один день? И потом докажите что вы купили мотыль а не намыли (чуть ли не подсудный) его килограмм на месте ловли.
И про опарыш)) Заключение СЭС брать?
Добавлено через 6 минут
Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ
Я не хочу когось загнати в кут дурними питаннями, шановний Анатолію Мифодійовичу, просто якщо можна сушеного бокоплава чи дафнію, або щось типу того, тоді як бути з ошпареним чи замороженим опаришем і мотилем? Чим він відрізняється від сушеного? Маю наувазі, що і те і інше компонент тваринного походження. Я не задаюсь ціллю отримати відповідь від Вас, шановний Анатолію Мифодійовичу, вже зараз, чи до ЧУ-2009. Але можливо вже на наступний рік якось ФРСУ визначиться і виложе дане питання в правилах? Бо на сьогоднішній день дане питання в правилах можна читати порізному.
На рахунок брендів, або нехай спортсмен покаже сертифікат на певний прикорм з чітким переліком складників, або заборонюйте їх.
|
Я думаю если в правилах или положении появится запись.. запрешено использование ВМЗУЛЬНО РАЗЛИЧИМЫХ животных компонентов в прикормке до введения животной составляющей (или какнить ещё).. вопрос о бокоплавах и мороженых опарышах и мотыле отпадёт.