Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ
Як варіант хочу запропонувати водойму яка може вмістити 150 спортсменів одночасно. Я маю наувазі 2010 рік. Всі будуть приблизно в однакових умовах. А саме Дністровське водосховище, зона "А" Коновка, зона "Б" Вороновиця. Зони можна розділити на підзони А1, А2,Б1,Б2. Грати можна як двійками так і четвірками, воюєм чотири дні з обовязковою зміною зони, тобто в одну і туж неможна попасти два рази. Якщо когось лякає відстань між Коновкою та Вороновицею то біди нема, це всього 10 хвилин їзди. З Козинки до набережної дальше. Можна провести як ЧУ так і КУ. А можна просто запросити всіх, без обмежень, провести в форматі чотири дні в два етапи, один літом другий осінню і по результатам двох змагань буде видно хто і як. А ЧУ само собою. Буде у нас і сильніший і чемпіон. Як на мою думку, то за одними змаганнями важко визначити кращого, присутній немаловажний фактор - фарт. Як приклад міжнародка, багато спортсменів один день були в лідерах а другий в аутсайдерах або навпаки. Як це розуміти, розучились ловити за 24 години, чи навпаки все зрозуміли за один тур. Тому змагання в вісім турів буде більш правильним, чи я неправий?
Нехай вибачать модератори, що не в тему.
|
Дельное предложение!!!!
Добавлено через 23 минуты
Цитата:
Допис від diyad
А Київська область, я так розумію, - це територія навколо столиці, але не "Столиці" ??? Бо збірна області - це збірна найсильніших на даний момент спортсменів і кожен її член повинен проявити максимум зусиль для загальної перемоги, а не замикатись у власному клубі. Ось Вам відповідь на кількісний склад.
|
Пробачте.. ви мені щось закидаєте про назву нашої команди?
Якщо ми (наприклад) наступного року перейдемо до іншої області... смію Вас завірити, поки в команди не з`явиться реальній і дуже багатий спонсор котрий візьме на себе усі витрати, назва нашоЇ команди буде незмінною.
До того ж, Шановний Пане Дудчак, Вам, як керівнику фідерного напрямку в Україні, незавадило би знати про стан, та кількість команд у кожній області, аби планувати проведення змагань у тому чи іншому форматі. на момент прийняття рішення про склад команди з 4 чоловік. Ви знали скільки областей ВЖЕ мають певну кількість команд? Можете мені не відповідати, це в вашій змозі. Але я думаю ту неважко і здогадатись.....
Нагадаю... що у київський області, виникли проблеми у команди переможця минулого ЧУ. Дуже прикро, але область виставила команду, і я думаю, до мене претензій у цьому плані не має бути. Мені поставлено завданя виступити на ЧУ захищаючи честь області, я його виконаю як зможу!