30.07.2009, 19:05
|
|
Звідки Ви: Cумы
Дописи: 429
Дякував: 358
Дякували 54 раз(и) в 23 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ
Як варіант хочу запропонувати водойму яка може вмістити 150 спортсменів одночасно. Я маю наувазі 2010 рік. Всі будуть приблизно в однакових умовах. А саме Дністровське водосховище, зона "А" Коновка, зона "Б" Вороновиця. Зони можна розділити на підзони А1, А2,Б1,Б2. Грати можна як двійками так і четвірками, воюєм чотири дні з обовязковою зміною зони, тобто в одну і туж неможна попасти два рази. Якщо когось лякає відстань між Коновкою та Вороновицею то біди нема, це всього 10 хвилин їзди. З Козинки до набережної дальше. Можна провести як ЧУ так і КУ. А можна просто запросити всіх, без обмежень, провести в форматі чотири дні в два етапи, один літом другий осінню і по результатам двох змагань буде видно хто і як. А ЧУ само собою. Буде у нас і сильніший і чемпіон. Як на мою думку, то за одними змаганнями важко визначити кращого, присутній немаловажний фактор - фарт. Як приклад міжнародка, багато спортсменів один день були в лідерах а другий в аутсайдерах або навпаки. Як це розуміти, розучились ловити за 24 години, чи навпаки все зрозуміли за один тур. Тому змагання в вісім турів буде більш правильним, чи я неправий?
Нехай вибачать модератори, що не в тему.
|
Ігор, все правильно +1000 тільки діло замалим, лишилось знайти ще одного Троліка що усім цим займався(маю на увазі організацію)
|
|
|