Цитата:
Допис від tihan
Парні, моя знайома не рівнодушно дивиться на воду (і під неї). Питання: костюм можна підбирати стандартний, чи виключно індивідуальний пошив? Дякую.
|
Я вважаю що у будь-якому разі індпошив краще ніж стандартний. Але для цього потрібно дуже ретельно знімати розміри (це не так просто як здається), а також можливо доведеться навіть підігнати вже готовий костюм. Я вже не кажу про кваліфікацію майстра і якість матеріалів. Дуже бажано щоб майстер знаходився десь неподалік, щоб ти міг без проблем до ньго приїхати, це знімає багато питань і попереджує непорозуміння.
Що ж стосується підбора стандатного (фірмового) костюма для твоєї подруги, то його обов'язково треба міряти і навіть не один. Я не бачив твоєї знакомої, але якщо в неї не якась ДУЖЕ унікальна фігура, то, при наявності достатнього вибору, костюм для літа можна підібрати без проблем. Тому що з одного боку 5 мм костюм досить еластичний, а з іншого навіть трошки води температурою 20-22 градуси під костюмом відчуваються зовсім по іншому ніж температурою 0-3