Перегляд одного допису
Старий 29.07.2009, 19:26   #94
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від diyad Переглянути допис
За що боремось ?
За квоти, за кількісний склад, чи захоплюємось власним красномовством і б'єм себе в груди?
Якщо це- піар, то досить невдалий, хоча і він різним буває.
Тепер по-порядку.
Кількісний склад в 4 чоловіки (тільки на ЧУ) визначено майже півтора року назад (на засіданні Президії в березні 2008).
Часу для підготовки спортсменів такого рівня для областей, де вже малу-помалу розвивався фідерний спорт, було наддостатньо.
І яскравий приклад цьому - Одеська ФРС.
Розумію, фінансова сторона питання в теперішні часи і т.д. Але і тут є вихід - дозволене об'єднання областей з недостатнім кількісним складом.
По квотам.
Впевнений, всім зареєстрованим командам місце на Набережній - знайдеться !
З повагою, Ігор Дутчак.
При чому тут піар. Сам намутив а тапер хочеш сухим з води вийти. Всю вину мав би взяти на себе, як керівник фідера в Україні, а не когось звинувачувати. Впринципі тут не вина, а просто якщо вирішив проводити ЧУ четвірками, якщо дав квоти організаторам і призерам, то навіть розмов немав допустити щодо змін перед самими змаганнями. Я з твоєї подачі накинувся на Київ, Троліка хаїв, хоча чесно не його мав наувазі, а організаторів ЧУ. Правда як виявилось він і є основним організатором.
Я розумію і підтримую формат четвірок і додаткові місця від областей мені незаважають. Коли на ЧУ приїзджало сім команд то дані змагання виглядали досить бідними.
Те що Роман Бадардінов проти двох і більше команд від однієї обл., то я вважаю що нічого поганого в цьому немає. Роман повір якщо виграє команда з Києва, то ніхто нескаже що ЧУ виграв Київ, а скажуть що ЧУ виграла команда в складі ............. з Києва. Чи команда в складі .......... з міста Ів.-Франківська. А про те що була друга чи третя забудуть. Чемпіоном стане спортсмен а не область, команда а не область. Ти подивись скільки областей заявилось, відніми квотні місця, зроби команди двійками і на ЧУ буде дванадцять чи чотирнадцять чоловік.
А на рахунок того, що хтось захоплюється власним красномовством, б"є себе в груди, то можна і мовчки, і не себе, і не в груди....
AXIC зараз поза форумом