|
У неділю виводив одного домового на його першу кригу, довго думав, на щуковки ловити або ж на судака поїхати, думав що щуковки будуть більш стабільні, але їх у Деніса не було, а ось задарована мною вудка та куплений їм "по випадку" зимовий мульт на неї казали про те що доля гадає інакше.
Ловили відносно поруч, так що мій будинок був добре видний. На ту локальну мініямку на яку я сподівався ми не змогли встати, бо якась добра людина унесла шматок сміття за яким я оріентувався минулі рази, проте натягнули купу іншого сміття, і замість однієї банки від енергетика там з'явились кілька пляшок з під горілки. Витративши години зо дві в марних змогах знайти свою складку, вирішили просто рухатись в бік центра русла роблячи пельки в місцях де ще не дуже розкопано попередниками. І ця схема дій виправдалась, ми нарешті почали бачити підйоми риби. Деніс підвісив свого єдиного віба Shimano Salvage Solid, і судачело не зміг пройти мимо. Як для першої риби з криги гадаю це чудовий результат, в рядах пінгвінів впевнене поповнення. Через кілька хвилин був ще один гарний підйом, але другий судак нажаль не прийшов. А тут у ехолота якогось біса, здохла батарейка, а гарне має таким і залишатися, тому завершили риболовлю достроково та поїхали у бік домівок щоб відсвяткувати це діло.
Востаннє редагував zbb: 27.01.2026 о 09:58.
|