Перегляд одного допису
Старий 09.06.2009, 13:56   #601
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
На жаль...

На жаль, не побачив послідовності у позиції Сергія Михайловича. Спочатку твердження про 2 кращі двійки і що ніхто не годен його у впевненості похитнути... А через 5 хвилин пропозиція про 4-х кращих. Ну то таке...
З названих трьох кандидатур маю питання до 3-ї. Хотів би почути аргументів. Дійсно, нічого особистого, я дуже поважаю Олексія як спортсмена, але все-таки хотілося б обґрунтування. І Борис і Сергій у членів секції весь час на очах і ми (і я, як керівник секції) цілком адекватно оцінюємо їх підготовку та морально-технічний стан. А ось Олексій... На жаль...
На жаль, мова знову переходить на персоналії, в той час як я просив у всіх поради щодо механізму формування збірної чи клубної команди від Києва на ЧУ-09, котрій можна було б не сміху заради, а цілком серйозно ставити завдання про виграш вищевказаних змагань...
І ще одне... Не варто розносити чутки, що "в будь якому випадку поїде РСК "Домік" тому що заявку буде подавати Trolik"!!! Хто не розуміє ваги питання - той може так собі думати. Я ж адресую свої постинги тільки тим людям, для кого Честь та Слава Києва вищі за клубні/командні/особисті амбіції...
Trolik зараз поза форумом