Перегляд одного допису
Старий 19.10.2025, 21:41   #2781
taras..

Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 101
Дякував: 61
Дякували 238 раз(и) в 40 повідомленнях
Цитата:
Допис від _absh Переглянути допис
зачем вводить людей в заблуждение? уверенно противоположными хорошие характеристики бывают разве что цене.

а если не смотреть на цену, то есть отличные шнуры, у которых хороши одновременно и разрывная нагрузка для данной толщины, и абразивная стойкость, и стойкость на узле, и низкая растяжимость. такие, например, Varivas Avani SeaBass PE X9 или упомянутый раньше IKA METAL X9.

да, я ими не пользовался. нет, мне не надо ими пользоваться, чтобы знать, что это отличные шнуры, потому что цифры неумолимы.

Заглянув я в ту лабораторію і стало вельми цікаво)))Один з моїх улюблених шнурів має не найкращі показники.Якби я обирав по тій шкалі,то,мабуть,не зупинив би на ньому свій вибір.Такщо практика і ще раз практика,і відгуки практиків!!!А цифри тут або брешуть,або не відображають дійсність.
П.с. мова про sunline pe jigger ult...) - мабуть найкраще,чим я ловив,тому,повторюсь,дуже добре,що взяв я його,відштовхуючись від відгуків,а не таблиць з циферками)))
...уся та різнокольорова шкала все одно не відображає,на скільки і з якою швидкістю ці показники змінюються в ході експлуатації на робочому відрізку - от і вся правда про заміри і цифри.

Востаннє редагував taras..: 19.10.2025 о 21:47.
taras.. зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Andron (20.10.2025)