Вітаю, шановне товариство.
Пару тижнів тому продав свій спінінг Zemex Burixa 862MH 2.59м 7-28г (реально десь 12-35). Спінінгом був дуже задоволений: міцний, злий кіл, з 16 грам закид просто супер. Причин продажу було декілька:
1) Ідеологічна. Сорі, але від бренду з літерою "Z" просто вивертало, та й сам бренд гарно осів в росії;
2) Вага спінінга 137 грам і проблема з зап'ястям. Активний джиг під 30 грам цілий день приводило до того, що тиждень болить зап'ястя;
3) За 5 років можна б ще щось нове спробувати.
Думав про Crazyfish Arion 8-35г 2.52м. Подобається його заявлена вага близько 110г і заявлений тест буде в рамках попереднього. Додавши більш легку 4000 котушку зменшу загальну вагу комплекту і може не буду так страждати. Лякає ж те, за рахунок чого вдалося його зробити таким легким. Не зрозуміло, чи зробили його більш тонкостінним і ламким... не розумію поки що. І ціна $200 відносно приємна + запчастини є про всяк випадок.
Потім думав взяти тут привезений з Японії Shimano Hard Rocker XR S83MH (до 32г, 2.51м) за 310 дол. Із позитиву: точно щось нове для мене, трохи дорожче, але нічого.
Тепер саме прохання: порадьте будь-ласка спінінг для джигу з ладом fast або extra-fast довжиною 2.5-2.6м до 35г оснастки в цілому (свинець+силікон). Дуже важливий критерій - легкий десь 110г. Важким працювати не зможу. До слова: мій ідеальний типаж спінінга для джига Tict IceCube 90 до 21г. Якщо б знайти щось схоже до 35г...
Буду вдячний за Ваші думки.
|