Цитата:
Допис від Smolik
Аналогічно у мене, хоча у мене першою була Орра 2 від Абу. Важкуча шпуля грам 20… Але все стало на місця, коли купив 201 Хронарха Е
|
У мене першим мультом что потрапив до мене в руки був Т3. Не зайшло, і я продовжив маслати свого єкзіста. Але не зайшло не через поганий досвід користування, а через те що мабуть був ще не мій час. А три роки тому захотілося чогось нового і я купив собі на пробу сінайта фалкана, бо у приятеля був з ним позитивний досвід. Повісив його на хеві дрина (драйв від фаворита) і почав жбурляти рудру, наробив брород, вбив за менш ніж годину все що намотав на шпулю і пішов до дому дивитись відоси про бейткастінг.
Але то я був морально готовий до чогось нового. І те що мій досвід не виявився негативним це не заслуга китайської котушки, а моя наполегливість.
Потім купив ще одну китайську катуху, і вона загорчала на третій риболовлі. Потім ще одну

бо я вперта жлобяра. А потім в мене з'явився зіліон 1516 з hlc мілкошпулею. І я зрозумів як це, кидати зручно та далеко (Сашко, щиро дякую ще раз). Купувати китайців можна, якщо в тебе як у самурая, немає мети, а є тільки шлях. Бо поки що між китайськими та японськими катухами залишається величезна якісна прірва.