Нарешті дісталась до мене Аналоговнетна підводна вундервафля Таймень в ремонт! [[[Ссылки только членам профсоюза. ]) Не користуються ці рушниці у наших мисливців великим попитом , тому й чекати з ремонтом довелося довго! Людина взагалі вирішила позбутися цієї рушниці разом із чехлом , гарпуном , та насосом за безцінь ! Бо цей геморрой звичайним ремонтом не виліковний! Тож я викупив непрацюючий мотлох та провів ремонт та апгрейд ! Пластик руків*я весь у тріщинах а у місці контакта з гермовтулкою шептала зовсім викрошився що призводило до бовтання руків*я по рушниці та нездібності спускового гачка надавити на шток шептала! Він постійно проходив мімо, що при заряженній гарпуном рушниці не дуже весело! По перше риба вже пішла , а по друге треба якось дістатися до шептала та розрядити рушницю вже на березі! Тож зробив сталеві 0,7мм. вставки в обидві половинки руків*я щоб зафіксувати положення на рушниці відносно шептала та спускового гачка! Усе верхнє кріплення половинок руків*я гвинтами зняв , обточив та поставив прищіпку з труби дюралевої ! Викинув підгачковий линескид та поставив дідівський! Викинув пневмоКАКУУМНИЙ надульник та поставив звичайний від зелінки Чемпіон нарізавши в ньому різьбу М 13 х 1 ! Це дозволило збільшити робочий хід поршня з 375мм. до 400мм. на 600мм рушниці! З поршня зняв поліурітанову амортизуючу говновтулку та поставив звичайну капролонову ! Кут руків*я годиться лише для стрільби в басейні! На полюванні рушницю з гарпуном довше 10 - 15 хвилин не втримати рукою бо виламує кисть! Тож потрібно так зробити обвіс щоб рушниця з гарпуном та фонарем сама по собі вже стояла горизонтально з нульовою плавучестю! Навіть не дивіться у сторону цієї рушниці при виборі десь на барахолці чи в магазинах! Кращі рушниці роблять наші Майстри ! Будьмо!
|