Перегляд одного допису
Старий Нині, 14:03   #1890
УсатыйПолосатый

Звідки Ви: Канів
Дописи: 24
Дякував: 80
Дякували 11 раз(и) в 6 повідомленнях
Порився в «сусеках», знайшов непрацюючий китайский ліхтарик. Циліндр з дюралю - 140х18 мм вже з різьбою.вага - 34 гр. Те, що й треба. Залишилось виміряти внутрішній діаметр комля бланка і замовити трубку з різьбою всередині під ліхтарик. Довжини втулки см 8 думаю хватить (2 см на різьбу і 6см на вклейку). Ще буде до 6-10 грам. Всього 44 гр, ще трішки ЕVA. Можна й не одягати в резину, досить красивий циліндрик, але метал під руку не айс.
Пруток переважував - реально - 220 грам (але похибка вагів +/-2 грами).
Буде 260 грам, не критично.
Я вже писав, що 2 роки користувався фідерним вудлищем 3.3 м 295 грам, досить жорсткий, як для фідера, але все одно сопливий, як на джиг або обманку. Ще й пару коливань в момент зупинки після кидка. Як на мене - з колегами цю тему ми вже розібрали. Далеко не айс. Без залишкових коливань фідер буде взагалі як дрин, важкий. У знайомих такого не зустрічав, але є, що ходять з фідером 3.6м на обманку з вагою 50-60 грам.
Звичний прикол на стандартних місцях - біля берега вже всю рибу вибрали, буду на дальніх кордонах шукати.
А якщо по рибі - то давно такого ОПа не було. Ще з весни. Воду так в березні скинули, що пісок між шпорами був весь без води. Судак - більш не було, чим було. Як упиратись - то було, але ж дуже трудовий.

Востаннє редагував УсатыйПолосатый: Нині о 14:28.
УсатыйПолосатый зараз на форумі   Відповісти з цитуванням