Цитата:
Допис від Guron
Друзі прорадьте будь ласка вудлище для твінчингу не упористих міноу ( F , SP , SP-SS) 50-80 розміру вагою 4-8 грм., риба - судак, перешкод для закиду на березі немає
Хочу далекий закид , зручний твінчинг .
Розмір (думаю ) 70-76-й.
Дивлюсь на Shimano Poison Adrena 276M2 (RF ,тест 5-15грм..кінчик 1.6 мм, але пишуть на сайті для кренків і вібів , для міноу - факультативно )
може щось з Евергрінів ,ГаріЛумісів, Легенд Елітів,Шакалів, може PSSS73T але він до 8 грм
Розумію що це вкусовщина , але . може в кого єсть якийсь досвід
|
Друже, ви начитались блогерів і у вас "вінегрет" з знань в спінінгу.Хоча у тут присутніх він є також, бо стверджувати, що вудлище для твічінгу повинно бути коротким, справедливо для ловлі з лодки в положенні сидячи, а якщо катер, чи як у вас берег.Почнемо трохи, на що схожий твіч у японців - на ловлю сібаса воблерами, но вага ваших воблерів така, що довжина вудлища вже не вирішує, тут треба гратися с оптімальною
товщиною шнура і його якісттю, верніше призначенням, наприклад Varivas Avani SeaBass Max Power X8.Ну а вудлище, наприклад спеціально для ловлі того ж сібасу, але з лодки(є і такі), відкриваємо каталог Shimano(можна і інші, но сібасові) [
[Ссылки только членам профсоюза. ] вибираємо в залежності від грошей, чи топ чи по дешевше : In Stage чи Dialuna BS, ну а модель вам підійде S66ML.Я купляв знайомому зовсім бюджет Moonshot BS, так він круче був всіх твічспешелів разом взятими.Бо ці моделі СПЕЦІАЛЬНО розробляли специ/практики для ривкової ловлі воблерами, а не китайці, які в цьому - 0, по тех.завданню наших спеців, які в цьому - 00 !!!