Цитата:
Допис від zbb
То просто якійсь американський Саша Вознюк, він так само фаворіти ламав. Чому він написав що немає гарантії - для мене загадка, бо у нас їх чудово замінюють в таких випадках. І це єдиний обгрунтований негативний відгук.
Мені більше сподобалось там оце - "Only reason for 4 stars is because I've heard so many others say this rod snaps 14-18 inches above the reel seat. " Це щось з сусідньої гілки нагадало )
Всі інші негативні відгуки окрім того що ви навели пов'язані з відсутністю хук кіпера та косяками трапившимися при доставці. Купу задоволених відгуків на кшталт "i just love this rod" - ні, не бачимо.
Твіч спешели коштували по $200+ а не по п'ятдесят, і на bcr802 я б його не проміняв. Особисто мій, відпрацював більше десятка років, бачив тонни риби і доволі часто більшої за ту на яку розрахований. Нелічену кількість разів я думав що все, палці п%&₴а, але ні. Він чудово себе і зараз почуває, після того як добрий чаклун inor його перебрав бо гидотні фуджі в титані від віку почали відламуватися, і зараз стоїть в куточку, доки власник освоює бейткастінг.
|
Мабуть ви щось знаєте,раз вам міняють,а в штатах ні

Так вам дуже сподобався спінінг? Чудово! Тільки щось гидотне стало відламуватись,кажете?А переборка скільки коштує? П'ять зірок відгук!