Далі.
Попередня історія такого вчинку,коротко))) ... колись на зустрічі ул кастингістів(вже добре продвинутих на той час),один дядько з саморобною шпулею і китайським мультом обставив на парі власника японської снасті)),тоді,як і зараз,були любителі японського та китайського,кожний зі своїми аргументами.От я і вирішив все це справдити самому.
По китайцям можу багато говорити,і фото як докази є,якщо не вірите.
Коротко кажучи,висновок вийщов в мене такий, - всі китайські котушки можна використовувати на рибалці,але тільки для ознайомлення з видом лову риби(бфс або стрім,друга ул ловля, тощо...)
Але!!! Маса недоробок з заводу,поломки або початок поганої роботи в час користування,банальне ошукання з технічними даними,не дає права рекомендувати ці неповноцінні вироби для постійного використування.
Висновки тільки по ул катушкам! Якісь побільше мені і думка не прийде купувати,як би їх хто там не хвалив!
Цитата:
Василю, а на які конкретно недоліки, окрім того що хтось пише що скоро пара загуде, особисто ви дорікаєте цим виробам?
|
По хайбо,з нової серії ,де єліт та айр моделі...дуже жорстка пружина кнопки розблокування шпулі, повернення в робочій стан так само незручний - обгонка не то, гальма не працюють коректно,знов таки бо пружини від стіралки а не мульта,в обох моделях починає зудіти пара,(тут уточнюю,про цю ваду взнав,спілкуючись одночасно десь з 50 користувачами на протязі пів року),так от,зудіти починає або з коробки,чи через п'ять рибалок,чи через два місяці...
Крім цього всього,незгарбно сидять в руці,незручні кноби.