Перегляд одного допису
Старий 13.05.2025, 18:08   #281
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 553
Дякував: 558
Дякували 446 раз(и) в 230 повідомленнях
Далі.
Попередня історія такого вчинку,коротко))) ... колись на зустрічі ул кастингістів(вже добре продвинутих на той час),один дядько з саморобною шпулею і китайським мультом обставив на парі власника японської снасті)),тоді,як і зараз,були любителі японського та китайського,кожний зі своїми аргументами.От я і вирішив все це справдити самому.
По китайцям можу багато говорити,і фото як докази є,якщо не вірите.
Коротко кажучи,висновок вийщов в мене такий, - всі китайські котушки можна використовувати на рибалці,але тільки для ознайомлення з видом лову риби(бфс або стрім,друга ул ловля, тощо...)
Але!!! Маса недоробок з заводу,поломки або початок поганої роботи в час користування,банальне ошукання з технічними даними,не дає права рекомендувати ці неповноцінні вироби для постійного використування.

Висновки тільки по ул катушкам! Якісь побільше мені і думка не прийде купувати,як би їх хто там не хвалив!

Цитата:
Василю, а на які конкретно недоліки, окрім того що хтось пише що скоро пара загуде, особисто ви дорікаєте цим виробам?
По хайбо,з нової серії ,де єліт та айр моделі...дуже жорстка пружина кнопки розблокування шпулі, повернення в робочій стан так само незручний - обгонка не то, гальма не працюють коректно,знов таки бо пружини від стіралки а не мульта,в обох моделях починає зудіти пара,(тут уточнюю,про цю ваду взнав,спілкуючись одночасно десь з 50 користувачами на протязі пів року),так от,зудіти починає або з коробки,чи через п'ять рибалок,чи через два місяці...
Крім цього всього,незгарбно сидять в руці,незручні кноби.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням