Перегляд одного допису
Старий 18.04.2025, 16:50   #3333
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 452
Дякував: 477
Дякували 384 раз(и) в 201 повідомленнях
Цитата:
Допис від boatman69 Переглянути допис
Згоден, но не на великий %, бо більшість ретро, уж вибачте, застаріли, що морально, що фізично.Приклад "легендарний" 02 Твин, колись у році 2011 вивалив за нього хз яку суму грошей, правда потім з прибутком продав, так ось як знову власник Твінів 15 і 20 стверджую, що вони кращі во всьому.Ну а за продукцію фірм які канули в лету і казати не буду, той же UFM - цінується в першу чергу за те, що іх вже ніколи не буде.....Також на аукціоне в Японії купляв спінінг "легенду" від UFM, майже сразу зрозумів, який я лошара, що вивалив таке бабло.Гарно, що з прибутком майже миттево позбувся.Хоча у кого почуття особливої важливості - запалене, звісно такі вироби
p.s : хоча може люди таким чином вкладають гроші в ретро !?
Ну,якщо ви на % погодились,і то добре! Про м'ясо багато не знаю,стверджувати не буду,але чув не раз що Стелла 10 року та Ванкиш 12-го кращі за своїх наступних лінійок. Про кастингові котушки можу впевненно сказати,що топи старі кращі чим нові,- Зіли,Антареси та Конквести з крупнозубом ГП ...по палкам,наприклад тут в Америці,є % ))) рибалок,які лікують новодєл ніяким і ловлять Лумісами тільки старими,до продажі марки Шимано(відомо,що зараз не все збирають в штатах,але при тому по довічні гарантії приймають на обмін всі старі вудки і дають на заміну нові моделі зі схожими ттх). За ЮФМ можу сказати що не всі вироби з такою назвою цінуються,а з тих що справді Вау була в мене UFM Pro4 EX XT-68SST Extreme Finesse-68,так вона одна з найкращого що я тримав в плані чуйки,швидкий бассовий колик з чесним тестом 0.5-7г,та при цьому важить 52г сам!Найдіть зараз палку з такими показниками!)))Були ще з БВС серіі арейка та ще є стікло,все з такими самими достойними показниками. А закрився ЮФМ від того,що не стало постачання матеріалів,які вони хтіли...
От зараз сижу і думаю,яку катушку купити під дві унції,топовий новодєл який може зажужжати з коробки,або після десятка рибалок,чи старий якій буде ходити? Старих вже майже нема нових...а ціна однакова.

Але,як ви дуже мітко зазначили,це проблеми тих у кого запалене почуття особливої важливості,крім того їм ще може цікаво користуватись найкращим,та мати задоволення від процессу... вони ніяк не зрозуміють,що

"Один дрин тестом до 100г та котушка з пів кіло це достатньо для нормального чоловіка, щоб мати задоволення від любої рибалки,окунь там чи короп,і нема чого тратити гроші більше на снасті!І при цьому всю пійману рибу - додому! І сам почистив та приготував!",як любила говорити моя колишня дружина
Vasylii зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Andron (18.04.2025), Алекс!1 (Вчора)