Перегляд одного допису
Старий 07.04.2025, 10:03   #833
Tsar
Модератор

Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.131
Дякував: 22.075
Дякували 16.701 раз(и) в 1.671 повідомленнях
І от же ж був я нормальною людиною.На Десні не рибалив і не любив її.Не любив за сильну течію і дофігіща чепи.Але...Але в минулому році мені показали зовсім інші деснянські місця.Причому це Десна ближня.І от,вже у цьому році я постійно зраджую риболовлі на Дніпрі на користь риболовлі деснянської.
Так от...Все почалося з повітряної тривоги,сховища і некисло гучних вибухів поруч зі мною.І вийшло так,що із-за цього забув вдома свіжу прикормку і вже на берегу з жахом побачив,що ловити доведеться на залишки їдла з минулого тижня.На розморожені залишки.Криючи останніми матами наших довбаних "братушек" разом з їхніми ракетами,війною і главху.лом,пішов по берегу жебракувати щоб було на що ловити.Дуже дякую всім хто відгукнувся і поділився зі мною прикормкою.Ну а риба потроху ловилася.На опариша.Але розмір була дрібнішим ніж минулого тижня.Проте риба була цілком придатною до вживання у їжу в якості таранки.Клювала в основному плоскирка.Але була і плітка,і підлящ,і кляпс,і синець.Причому останній просто виніс мозок поки я не зрозумів "що воно отак смикає,але не січеться".
Тож риболовлею залишився задоволений.Як буду живий і здоровий то ще поїду.
Ну і звичайно величезна подяка ЗСУ зв можливість вибратись на річку.
ПС.Фото робити було ліньки.
Tsar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
28 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей