Цитата:
Допис від zbb
На то вона і охорона, щоб бути озброеною. І ганяти то її штатна функція, а от стріляти - вже трохи не штатна, а з розряду великого ЧП.
.
|
це тобі не охорона в супермаркеті..це стратегічний обьект...я колисьрибалив біля тец 5..хтів пройти по берегу та натрапив на їїзабр...знайшов дирку..заліз..та пішов "на ту сторону" десь посередині мене переватила вохра...це було десь в в 1995... так ось навіть тодіна мене наставили зброю а не "ганяли"

... після пів годинного розбора витолкали в туж саму дирку в яку я заліз, хоча я просив витолкати на другу сторону- туди куди хотів пройти
Цитата:
Документи то не смішно, це саме те що в тебе запитають в першу чергу у більшості ситуацій.
|
Український паспорт це річ яку дуже складно підробити
Цитата:
По уставу спочатку кажуть, "стой кто идет", потім, "стой, кто идет, стрелять буду", потім "даю предупредительньій вьістрел", потім сам попереджувальний постріл, а от потім вже можливий вогонь на ураження.
|
тиб пісню послуав спочатку

На первый окрик: \"Кто идет?\" он стал шутить, На выстрел в воздух закричал: \"Кончай дурить!\" Я чуть помедлил и не вступая в спор затвором щелкнул и вистрелил в упор
Цитата:
Режимний не режимний, а ближче ніж 100 метрів не підійти
|
в якому місці?
моє бачення таке
в країні війна...нехуй лазить де не треба а тим паче ще доводити військовим що ти прав... буде легше якщо людину застрелять\порянять\зроблять інвалідом за якісь принципи? да і гав-гав-гав- буде вже той людині
давайте ігнорувати коменданську годину.... шо уж там