Звідки Ви: г.Житомир.
Посудомойка)
Дописи: 1.678
Дякував: 7.488
Дякували 49.525 раз(и) в 1.349 повідомленнях
|
Судак - та Скай-25-Тка!
Я не знаю як це працює, але так жорстко декілька разів не попадати в рибу, можу, мабуть тільки Я ...
Куди б я не поїхав, абсолютно різні річки/ставки/ болота, якщо не повний нуль, то взагалі не риба не м'ясо, як то кажуть ... Жерех, нуль, окунь, майже нуль ... по щучі габела.
Судак і човен? Чому б і ні, як ТАК!
Далека дорога, ранковий підйом, буде не буде, якось воно буде, дуже вже хотілось спробувати новий скай25-ть, до речі у мене модель Favorite Skyline SKY1-792L-HS 2.36m 3-12g Ex.Fast. Котушку на її поставив "Міравельку-Пельменьку" Нитка - Sunline Siglon PE х8 150m (мульти.) #0.6.
Взагалі якщо взяти таку рибу як судак-тудак, це своя неперевершена атмосфера, особлива підготовка у вечері, двійники, перебір приманок, і квест ще той, він може брати як з кулемета, а буває ні тичка.
В цей день все було як кажуть як ТРЕБА, знайшов його на свалах глибини 4/6 метрів, і обов'язково коряжнік. Рвався ппц((( навіть з офсетами, капут, одна з приманок - начебто новинка, але я її тягаю ще з минулої осені - Keitech Swing Bait 2.8", тюлька/верховодка, досить для такого розміру м'ясисте тіло і дуже активний тонкий хвіст.
Судак начебто був активний, але багато холостих атак, відкушував хвости, все як ми знаємо та він обожнює, а як же купувати нові приманки, а тут все вже є мотивація ...
Проводка - на ній я і хочу зробити акцент, я/ми/всі чули - пасивній рибі пасивна подача, а ось і не завжди, цей раз круто працювала швидка сходинка в три оберти та ПАУЗА, секунди 3-4-ти, потім, одинарний досить високій підрив - і саме на таких маніпуляціях - він і вибивав як то кажуть палюгу з рук.
Зрозуміло, що було багато не залікового, але були і такі далеко за 1 кг, щука, ще до речі з ікрою, і що вона робить на глибині 5-6 метрів, як то кажуть ХЗ ...
Хочу ще похвалити нові бюджетні, але дуже якісну серію від селекту - Select WH-17 #1/0, тонкі, но при цьому дуже гострі ...
В цей день було круто все, і домашній сальтисон з язика, домашній хрін по фірмовому рецепту мами, і маковий пиріг, мій улюблений термос Зоджі з чаєм Шен Пуєром ...
До речі так званий міфічний вечірній вихід, чухен-балдєн доХтор Албан, в 17-00 +- риба наглухо запечала свою "кабіну" декілька "пістолетів" взяв на Select Fetish 3" .
А тепер про головне, новий скай подарував нові дуже круті емоції, хвилювався що не буде просікати судака, лупив його гуляючись, досить далекобійний - і чутливість - ну тут я знімаю "шляпЄс" ... Чуйка дуже та дуже крута ...
Все відпустив крім одного закілушного судака, дружина годує малого груддю, то одну рибку попросила взяти ...
Крутий день, крута риболовля, крутий скай, крутий кейтек.
Не забуваємо дякувати Богові та ЗСУ за ЗМОГУ!
З повагою Ю.В.
|