Перегляд одного допису
Старий 20.03.2025, 04:58   #1081
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.262
Blog Entries: 1
Дякував: 11.257
Дякували 10.835 раз(и) в 2.098 повідомленнях
А то вам вже не пощастило ) доречі, я з таким не стикався хоча купив їх там порядком вже, зазвичай просто дуже сильно не відповідають розмірам, тобто приходять такі канати що ними машину буксирувати можна. Але всеж один такий пам'ятаю, РедБул та з ним ще декілька назв у інших крамниць, але такаж ж яскраво червона нитка, у нас, начебто я її теж десь бачив, або у азури або у фаворіта. Так от там на дотик також кайфова слизька та доволі кругла вісьмижилка, і вузел добре тримала, але на другу рибалку, раптом раз, і кренк полетів із пятнадцятиметровим шматком нитки. Ну думаю, "буває" але після того як він через кілька десятків закидів це повторив, змотав його нахер.
Добряче це запам'ятав, після второго обрива піймав шнура іншим спіннінгом, підтягнув і давай вже ту нитку руками підтягувати, і в цей момент на міношку сідає невеличкий але дуже злий щук. Я через те що інструменти залишились далеко, там звідки я отстрелив, вирішую зняти "так" і отримую гачка із вісячою на ньому счукою глибоко в палець.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням