Цитата:
- що в підході не так? мало позитивних відгуків?
- чи якщо шнур китайський він апріорі гав-гав-гав-гав-гав-?
- які критерії "правильності моделі" шнура?
|
Так а який саме у тебе підхід?

Я якось і не побачив, вибач. Скуповувати різні китайські шнури, пробувати ними ловити, а потім робити висновки про їх якість та відповідність зазначеним даним? А навіщо? Заощадити пару гривень? Чі комусь шось доказати, чі ще шось, в чому прикол?

З приводу гав-гав-шнуров, то я ще не бачів жодного китайця кращого за того ж Борнраша або Хардкора або хоча б того ж Повер Про. З приводу критерєів, так це зовсім просто. Загальне правило - чім тоньше шнур, чім він, при заданної товщіни, має більш розривну, зносостікість, щільність, слизькість, жівучесть, тім він краще. З нього не повінно літіти лушпіння, стікати фарба. Я кажу за елементарні поняття, за це вже говорено-переговорено. Якщо казати зовсім просто - шнур повинен відповідати заявленним данним та мати гарну репутацію. Я кажу щось незрозумиле, або неправду?
Цитата:
При всій повазі, але поки що жодного аргументу окрім обсирання альтернативної точки зору (підходу) я не побачив. Склалось враження - є дві точки зору: моя і не правильна
|
По-перше, від твоїх постів повагою і не пахне, таке враження, що, що б я не написав, ти тут же починаешь писати шось протилежне, с початку взагалі думав, що це тролінг такий

. По-друге. "Обсирання" в переводі з твого жаргону, це висловлювання власної думки, критика, чі щось інше? Альтернативну точку я више вже виклав, все дуже просто, може ще раз спробуй прочитати

. На рахунок точки зору, то я никому нічого не нав'язую, маєшь свою - та на здоров'є