Цитата:
Допис від Andron
Діма, я з тобою і не сперечаюся, я стверджую, що твій висновок невірний, а вірогідні причини прості - кількість шнура занапто велика; шнур не дуже вдалий; вудлище некоректно працює в данному випадку; некоректне налаштування котушки; некоректна техника закіду. Ти не хочешь прислухатися? - твоя справа, мені, в общем-то, пх і я б промовчав, але не хотілось би щоб початківці робили неадекватні висновки з твоїх резюме 
ПС. Якщо в тебе є сумнів до мого досвіду та моїх слів, можем зустрітися
десь на березі, покидати твоєю татулой зі штатною шпулей, але з моїми вступними - шнуром, вудлищем, налаштуваннями. На кон, для зацікавленості - бутилка якогось їстівного віскаря. Умови уточнимо 
|
Так на мілкошпулі ж в мене все за'''''ца, і летить і не бородить і з різними ниткамі і різними патиками і на різних налаштуваннях, і мене це цілком влаштовує.
А зустрітися я завжди радий, доречі, минулої неділі на твоїх грядках дуже приемно подушив судачків. Якщо подфартить - планую повторити

Але це виламі по воді.
А по ниткам, там Саша вірно написав, треба дивитися на лібри, бо розмір вони дійсно пишуть як рюмка ляже, а з розривною вони чомусь обережні